hold your head up gorgeous they'd kill to see you fall |

Annons

hold your head up gorgeous they’d kill to see you fall

1391915_669241183086698_1069337793_n

Klänning från Rebecca Stella for Nelly

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mayasjogreen

   Åh vad glad jag blir! Tidigare redigerade jag ALLTID mina bilder på windows gallery, ansåg att man fick fram fina nyanser av det. Sen bytte jag dator till en Mac, så nu använder jag mig av Mac’s redigerings program på datorn. Tipset när man redigerar är att vara väldigt försiktig och prova sig fram. Jag kan nästan sitta i timmar och redigera en och samma bild haha! Sen har jag en Nikon systemkamera, där brukar jag välja att fota utan blixt då det blir ett fint ljus och en fin skärpa. Ta även bilder i dagsljus!
   Ha en underbar dag!
   Maya

Annons
stats